Tietosuojaseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste

Kerromme tässä rekisteriselosteessa, mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi Sakaranet Palveluiden websivua osoitteessa sakaranet.com ja mihin näitä tietoja käytämme.

Käyttämällä palvelua katsomme sinun hyväksyvän tietojesi käsittelyn tämän rekisteriselosteen mukaisesti.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Sakaranet Palvelut

Poste Restante

Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti, Finland

asiakaspalvelu (at) sakaranet.com

 

REKISTERIN NIMI

Sakaranet.com asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhde

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Sakaranet.com asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Sakaranet.com toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite,laskutustiedot, yritys ja muut käyttäjän ilmoittamat tiedot.

 

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Sakaranet.com käytössä, paitsi Sakaranet.comin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Sakaranet.com palveluiden ulkopuolelle paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Asiakastiedot ja tilaukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Sivustolla on vahva SSL-salaus, joten yhteytesi sivustolle on koko ajan salattu, johon ulkopuoliset eivät pääse käsiksi.

 

TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Allekirjoitetun asiakirjan voi lähettää skannattuna asiakaspalveluumme. Liitteeksi tarvitsemme kopion voimassa olevasta henkilötodistuksesta.

 

MARKKINOINTILUVAN PERUMINEN

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle. Tämä tapahtuu samanlailla, kuin tarkastusoikeus kohdasa on neuvottu.